About

ЗА НАС

Претпријатието КАРГО меѓународна шпедиција е основано во 1991 година и во текот на изминатите 32 години континуирано овозможува брзо и квалитетно посредување во царински постапки при увоз, извоз, реекспорт и европски транзит на стока. За таа цел ги поседуваме сите потребни банкарски гаранции и имаме развиено мрежа на сопствени подружници во Скопје и на граничните премини Табановце, Блаце, Богородица, Деве Баир и Ќафасан. Од овие локации ги покриваме сите царинските подружници со оперативно посредување во сите видови на царински постапки.

Како лиценцирани посредници во организација на превоз, реализираме различни видови на копнен, бродски и авионски транспорт. Со тоа обезбедуваме комплетна логистичка поддршка. Нашиот стручен тим, секој во својата област, тековно ги следи измените на законските прописи поврзани со увоз, извоз, транспорт и транзит и веднаш ги применува и навремено ги информира клиентите. Во прилог на ова можат да потврдат повеќе реномирани компании, корисници на нашите логистички услуги.

0

Наши локации

000

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

00

Современи возила

00

ПРОФЕЦИОНАЛЦИ ВО ТИМОТ

About
Services

НАШИТЕ УСЛУГИ

Навремено и квалитетно организирање на царинско посредување при увоз, извоз, ре-експорт, европски транзит на стока, како и сите видови на транспорт и складирање.

УВОЗ

ИЗВОЗ

РЕЕКСПОРТ

ТРАНЗИТ

ПАТЕН ТРАНСПОРТ

БРОДСКИ ТРАНСПОРТ

АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ

ЖЕЛЕЗНИЧКИ ТРАНСПОРТ

СКЛАДИРАЊЕ

БЕЗБЕДНО

Вие имате корист од нашето искуство во обезбедување на ефикасни решенија за комплексните услуги.

БРЗА УСЛУГА

Нашите услуги се секогаш со брза реализација, прилагодени на вашите потреби.

24/7 ДОСТАПНОСТ

Тимот на КАРГО е подготвен 24/7 за извонредна поддршка на вашите потреби.

Services
Team

ЛОКАЦИИ

СКОПЈЕ – 1

Шпедиција:
+389 2 2430591
kargo@kargo.mk
Транспорт:
+389 70 409933
transport@kargo.mk
Финансии:
+389 70 397979
finansii@kargo.mk

СКОПЈЕ – 2

+389 2 2430590
skopje2@kargo.mk

ТАБАНОВЦЕ

+389 71 322674
tabanovce@kargo.mk

БЛАЦЕ

+389 70 239963
blace@kargo.mk

БОГОРОДИЦА

+389 70 688368
bogorodica@kargo.mk

ДЕВЕ БАИР

+389 71 385656
devebair@kargo.mk

ЌАФАСАН

+389 71 225191
kafasan@kargo.mk

Team
Contact

КОНТАКТ

Видое Смилевски Бато бр.1, Скопје
 02/2430-958

    Вашето Име* (required)

    Вашиот Емаил* (required)

    Порака*

    Contact